[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Nedlastinger

Våre brosjyrer dekker en rekke forskjellige emner. Last dem ned her som PDFer og les dem når det passer. Vi har også utviklet en rekke apper som gir deg enkel tilgang til den oppdaterte informasjonen du trenger.

Hempels apper

Har du hatt mulighet til å prøve noen av de nyeste Hempel-appene? Nedenfor finner du ut mer informasjon om appene våre, inkludert en kort beskrivelse, forhåndsvisninger og linker for å laste dem ned. Noen av appene kan lastes ned direkte til smarttelefonen din via Google Play Store eller AppStore, slik at du kan ta dem med på farten. Andre kan lett nås via nettleseren din.

+/-
 1. Colour Converter

  Dette programmet gjør det mulig å finne tilsvarende Hempel og RAL Classic fargenyanser samt lignende farger og fargegrupper. Den viser deg også de «mest populære» Hempel-nyansene.

  Mobil-app

  Denne applikasjonen kan lastes ned direkte til smarttelefonen din via Google Play Store eller AppStore, slik at du kan ta den med deg når du er på farten.

  CC-appqr_cc

  Web-app

  Color Converter kan også enkelt nås via nettleseren din.
 2. Hempels dataark

  Via Hempels dataark er det mulig å hente sikkerhetsdatablad, produktdatablad og applikasjonsinstruksjoner for Hempel-produkter direkte til mobiltelefonen din (internettilkobling er nødvendig). For å søke etter respektive dokument, kan du enten skrive inn produktnummeret (5 eller 10 tegn) eller skanne produktstrekkoden direkte fra etiketten.

   DS-appqr_ds

Hempels brosjyrer

Nedenfor finner du brosjyrer og faktablader for de forskjellige segmentene vi arbeider i. Hvis du ikke finner den brosjyren du er interessert i, ta kontakt med oss så skal vi prøve å finne relevant materiale til deg.

Kontakt

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post

newsletter_spring_2019

Nyhetsbrev

Last ned og les den nyeste Hempel Protective-nyhetsbrevet (våren 2019)