[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Industri


Hempels industri malinger brukes i en rekke bransjer, som blant annet kraftproduksjon, infrastruktur, kjemisk industri og mye annet.

Med mange tiårs erfaring fra det marine segmentet i ryggen, tilbyr Hempel korrosjonshindrende malinger for så å si alle typer stålstrukturer. Våre malinger leverer velprøvd, langsiktig effektivitet, og beskytter komponenter i selv de mest krevende miljøer. Våre malinger, som er basert på den nyeste teknologien, kan brukes i både alkaliske og sure miljøer - og de gir velprøvd korrosjonsbeskyttelse selv i de mest krevende situasjoner.

På bare noen få dager kan vi levere det riktige produktet i en standardfarge (inkludert RAL, NCS og BS) til din industri og ditt prosjekt, selv til mindre oppgaver. Hempels kunder finnes over hele verden. Våre produkter tilfredsstiller globale spesifikasjoner og vårt vareutvalg er tilgjengelig uansett hvor du er.

For mer informasjon om våre produkter og tjenester til korrosjonshindrende industri, vennligst besøk våre korporate nettsider.

+/-
  1. Olje og gass

    OG_sub

    Hempel er verdens ledende produsent og leverandør av maling med høy kvalitet for oppstrøms og nedstrøms olje- og gassindustri. Malingen vår er kjent for å gi omfattende korrosjonsbeskyttelse, også i verdens tøffeste miljøer, og vi stiller opp med omfattende rådgivning om maling og påføring.

  2. Infrastruktur

    Infra_sub

    Våre korrosjonsbeskyttende malinger finnes på mange millioner overflater rundt omkring i verden, og beskytter store investeringer mot naturens korroderende krefter. Vårt arbeid dekker alle områder av infrastruktursegmentet, fra broer og jernbanevogner, til havneutstyr og vanlige byggeprosjekter.

Mediebibliotek

Du kan besøke vårt bildebibliotek for å bla gjennom brosjyrer, faktaark, referanseprosjekter og casestudier.
Du kan også finne noen interessante videoer å se på.

Mediebibliotek

Kontakt

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post

Produktsøk


banner-newsletter-autumn-17

Nyhetsbrev

Last ned og les den nyeste Hempel Protective-nyhetsbrevet (høsten 2017)