[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Container

Som en av verdens ledende leverandører av industrimaling for containere finner du vår maling verden over på containere av alle typer. Malingen gir beskyttelse mot tøffe miljøer og røff behandling, og bidrar til forlengede intervaller mellom vedlikehold.

I tillegg til maling for nye containere har vi også en serie med malinger for reparasjon og vedlikeholdsarbeid, og vi kan samarbeide tett med deg for å bidra til å strømlinjeforme dine påføringslinjer eller vedlikeholdsintervaller.

EcoBoxcoat er et eksempel på en vannbasert maling som ble lansert i 2010, og som du kan bruke på en eksisterende produksjonslinje med 3-4 minutters applikasjonstid - uten tunge investeringer til modifikasjoner av linjen.

Men det er ikke bare maling vi leverer; vi leverer også teknisk rådgivning fra eksperter. Våre malingsrådgivere er tilgjengelig for å gi teknisk eksperthjelp gjennom hele prosessen, fra det å hjelpe deg med å velge malingsløsning til å gi veiledning på stedet til deg og dine operatører.

For ytterligere informasjon om våre produkter og tjenester til Container-industrien, vennligst besøk våre korporate nettsider.

Kontakt

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post

Produktsøk