[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Karriere

Hos Hempel tilbyr vi en rekke forskjellige jobbmuligheter. Vi arbeider for å gi de ansatte en god arbeidsplass med mulighet for yrkesmessig og personlig utvikling.

Vi finnes i over 80 land og har over 5000 ansatte i ulike funksjoner som: salg, markedsføring, forskning og utvikling, teknisk service, produksjon og logistikk, økonomi og IT. Vi er en sann global familie med et sterkt fokus på kvalitet, og vi deler samme pasjon: Å gjøre jorden klarere, sterkere og mer bærekraftig.

Innovative og entusiastiske medarbeidere er helt avgjørende for vår suksess og selskapets fremtid. Derfor trenger vi mennesker med mange forskjellige bakgrunner og ferdigheter. Vi ønsker oss mangfold, og vi mener at nye innovasjoner realiseres fordi vi mennesker tenker forskjellig.

Våre ansatte må være lidenskaplige opptatte av jobben sin, ha et åpent sinn, være villige å lære, men må også kunne dele kunnskapen sin med andre og forvandle ideer til konkrete resultater. 

Arbeidsfordeler
En god balanse mellom arbeids- og privatliv, konkurransedyktig lønn og fordelspakke i tillegg til muligheter for personlig og yrkesmessig utvikling, er noen av tingene som vi kan tilby våre ansatte.

Lønn og fordelspakkene kan variere fra sted til sted, og er alltid i henhold til lokale lover og regler. I rekrutteringsfasen informerer vi deg som hvilke fordelspakker som er relevante for deg.

Kontakt

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post

Ledige stillinger

Det er viktig å ansette dyktige og pasjonerte ansatte rundt om i verden for å opprettholde Hempels virksomhet og vekst. Besøk vårt nettsted for å se ledige stillinger.

Se ledige stillinger